Octanys referensprogram

Du gillar Octany och vill tipsa andra. Vi växer med våra kunder och därför finns detta program där både ni och den ni tipsar likvärdigt minskar er fasta månadskostnad.

Vi tror på bättre givarplattformar, för alla

Många organisationer fastnar idag i återkommande arbetssysslor istället för att växa sina återkommande intäkter. Återkommande intäkter som att växa skaran av månadsgivare och årsmedlemmar, vilket är de intäktsströmmar som är allra viktigast för organisationens stabilitet och tillväxt. 

Vi har nu sedan vår lansering 2017 ofta fått kunder som tipsat andra om oss, vilket är riktigt kul att höra! Därför vill vi passa på att ge något tillbaka för att ni tipsar om oss. Och för att ska kännas rättvist gynnas också den ni tipsar.

Därför finns detta referensprogram. För varje organisation ni tipsar om oss för, får ni dels 10% rabatt på den fasta månadskostnaden, men det får också den organisation ni tipsar. 

Hur länge gäller rabatten? Den gäller förstås så länge som er vän använder Octany. 

Det förutsätter att ni har vår prenumeration Standard eller Advanced som har fasta månadskostnader, samt att er vän också kör med en av dessa prenumerationer. En tipsning sparas i 60 dagar efter inkommet formulär. 

  • Ni sparar 10%
  • Er vän sparar 10%
  • Och vi vill hellre stötta er, våra kunder, än att placera pengar på marknadsföring i redan stora och etablerade kanaler.


Så tillsammans växer vi smartare.

 

Lämna tipsning

Läs integritetspolicyn