Ett axplock av våra kunder

Tusentals transaktioner sker varje dag via Octany med faktura, kort, Swish och Autogiro. Läs om ett par av av våra kunder som har effektiviserat sin administration.

Barndiabetesfonden stödjer forskning som förebygger diabetes

Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar. Varje gåva - liten som stor - är viktig och skänker hopp om nya framsteg och genombrott. Octany tar hand om alla donationer och samlar både engångsdonationer och återkommande donationer till en enda ström. Barndiabetesfondens adminstratörer får sedan en samlad rapport som innehåller betalningar från alla deras betalningsförmedlare. Det spelar ingen roll om det kommer från Autogiro, kort eller Swish. Allt samlas på ett ställe. De uppskattar att de sparar in en nästan en heltidstjänst på att använda Octany

Det känns tryggt och bra 
att arbeta med er. Det här rapporterna är precis vad jag behöver för att visa för våra auktoriserade revisorer och insamlingskontroll. Det resultatet som kommit motsvarar mina högt ställda förväntningar. Vi har fått den absolut snabbaste och smidigaste betalningslösningen. 

Bertil Perttu, Kanslichef och Verksamhetsansvarig för Barndiabetesfonden
Kör Octany sedan hösten 2017

4good har en växande community som skapar möjligheter

4good är Sveriges största kvinnliga affärsnätverk med över 35 000 kvinnor från hela Sverige som reser, peppar och hänger tillsammans. Grundarna brinner för att skapa möjligheter för dig som är medlem i communityn. 

4good har ett affärsnätverk där medlemmar möts, peppas och umgås tillsammans.

Octany tar hand om alla de olika affärsnätverken, årgångar och rabatter och skickar in fakturorna rakt in i bokföringsprogrammet Fortnox. Administratörena kan pausa, uppgradera och avsluta prenumerationerna med en knapptryckning. Lättare blir det inte. Via grafer och en veckorapport följer de upp hur nätverket växer.

Det är väldigt skönt med ett system som gör allt automatiskt. Vi hanterar inte längre fakturorna manuellt utan allt går rakt in i Fortnox för betalning. Octany förenklar vårt jobb ett par steg helt enkelt och vi spar tid – det är den stora nyttan.

Lotta Amnebjer Nordqvist, 4good Business Network Manager
Kör Octany sedan hösten 2018

Teskedsorden stödjer människors lika värde

Med ett långsiktigt perspektiv arbetar Teskedsorden med skolprojekt, utbildning och opinionsbildning. För vår demokrati och alla människors lika värde där mångfald är styrka. 

Octany tar hand om alla donationer och samlar både engångsdonationer och återkommande till en enda ström. Givare kan ge en gåva via Swish, Autogiro eller kort. 

”Det är smidigt och känns så bra att kunna erbjuda den här tjänsten till våra givare. Vi gjorde en noggrann research av olika betalningslösningar och Octany passar vårt sätt att jobba med kampanjer och månadsgivare.”

Lova Wallerö, Kanslichef på Teskedsorden
Kör Octany sedan hösten 2018

Powered by Snowfire