Om oss

Vi har byggt Octany sedan 2017 och fortsätter att bygga. Vi är otroligt passionerade produktägare.


Vilka vi är

Vi som jobbar på Octany är strateger, utvecklare, designers och kundansvariga. Tillsammans drivs vi av visionen av att vi genom vår produkt gör positiva förändringar för välgörenheter och prenumerationsbolag. Vi tror på att vass teknik är för alla.

Bild: Elise Hammarström, Marknadschef på Octany


Vår bakgrund

Octany är en plattform byggd av Snowfire AB 556742-2190. Kunskaperna från Snowfire och att ha drivit prenumerationsplattformar och e-handel sedan 2012 gav oss nycklarna till att kunna skapa en så riktad och gedigen tjänst som Octany. Här har vi alla erfarna designers och utvecklare tänkt till och skapat en avskalad och enkel plattform som frigör tid till våra användare.

Mer om Snowfire

Snowfire Designcommunity lanserades 2012. Vi ville skapa en humanare affärsmodell byggd på etiska värden där det mesta av pengarna går till de som gör det faktiska jobbet. Vi skiljer därmed ut oss från de allra flesta teknikbolag i vår bransch. Vi har inga investerare och ingen mellanchefsbyråkrati. Istället växer vi helt organiskt tillsammans med fria skapande designstrateger och marknadsföringsbyråer som gör det som de är allra bäst på. Du hittar oss i Sverige och utomlands. Tillsammans har vi skapat ett helt etiskt kretslopp som bygger fler entreprenörer på alla nivåer och ett samhälle som vi som tänkande, kännande människor vill leva i.


Vi växer med våra kunder