Ta kontakt

Har du frågor gällande Octany så boka in dig på en videostund med en tekniker.

Här får du chans att ställa alla de frågor som gäller hur just ditt företag bäst kan komma igång med Octany.

Elise Hammarström är marknadsansvarig för Octany. Henne når du på

Om oss

Octanyplattformen drivs av Snowfire AB 556742-2190. Snowfire designcommunity har sedan 2012 hjälpt entreprenörer lyckas på nätet med väldesignade och sökoptimerade webbsidor, e-handel och events via sin marknadsföringsplattform – Snowfire magnet. 

Kunskaperna från att ha drivit prenumerationsplattformar och e-handel sedan 2012 gav oss nycklarna till att kunna skapa en så vass och gedigen tjänst som Octany. Här har vi alla erfarna designers och utvecklare tänkt till och skapat en avskalad och enkel plattform som frigör tid till våra användare.  

Mer om Snowfire

Snowfire Designcommunity lanserades 2012. Vi ville skapa en humanare affärsmodell byggd på etiska värden där det mesta av pengarna går till de som gör det faktiska jobbet. Vi skiljer därmed ut oss från de allra flesta teknikbolag i vår bransch. Vi har inga investerare och ingen mellanchefsbyråkrati. Istället växer vi helt organiskt tillsammans med fria skapande designstrateger och marknadsföringsbyråer som gör det som de är allra bäst på. Du hittar oss i Sverige och utomlands. Tillsammans har vi skapat ett helt etiskt kretslopp som bygger fler entreprenörer på alla nivåer och ett samhälle som vi som tänkande, kännande människor vill leva i.

Powered by Snowfire