Så här fungerar Octany

1. Skapa prenumeration, sätt pris & koppla in betalning
2. Klipp in kod på er webbsida
3. Betalknappen är igång och tar emot nya kunder

En betalknapp på er webbsida och ni är igång

Det behövs ingen kodning för att komma igång med att ta emot pengar via er webbsida. Lägg enkelt till en knapp eller vår widget på vilken webbsida som helst (WordPress, Squarespace, Snowfire, Wix mfl.) och er kund kan sedan betala direkt för din tjänst via mobil, dator eller iPad. Välj om ni vill ta betalt årsvis eller månadsvis av dina kunder.

Sätt finkostym på Octany

Ni klär enkelt Octany med er egen logga och profilfärger så att er kund får en fin användarupplevelse och känner att det är till er och er tjänst de betalar.

Skicka vackra fakturor

När Octany tar betalt av er kund skickas en profilerad faktura till kunden. Lägg till en skriven tacktext för att visa hur mycket du uppskattar er kund.

Koppla in de betalningslösningar ni vill ha

Octany har stöd för Autogiro, Swish, kort och faktura. Välj om ni vill ha en eller flera betalningslösningar. Vi hjälper till att få alla avtal på plats och med att koppla in betaltjänsterna. Sedan kan ni hantera allt i Octany.

Få betalt utan att trakassera kunden

En av de vanligaste orsakerna till att en kund slutar är att betalningsflödet slutar fungera. Kunden kanske byter kort eller e-postadress. Octany innehåller en liten motor som automatiskt försöker lösa alla betalningsproblem som uppstår. Inga pengar på banken - inga problem - vi försöker debitera igen några dagar senare. Har kortet gått ut - inga problem, vi skickar en påminnelse via e-post. Är det istället e-posten som bytts - inga problem, din kund får ett SMS från oss istället.

För er som har många typer av prenumerationer

Ni väljer själv hur många typer av prenumerationer ni vill ha igång och lägger enkelt upp dem. Det kan vara olika priser, VIP eller medlemsavgifter.

Håll koll på hur er organisation mår i realtid

Hur många startade en prenumeration på er tjänst idag? Hur många avslutade eller uppgraderade sin prenumeration? Vi har svaret samlat i ert personifierade manöverbord.

Lär känna era kunder via aktivitetsloggen

I Octany har varje kund sin egen profil där ni kan se deras prenumerationer, fakturor och rörelse i systemet över tid. Här strömmar alla betalningar in. Se vilka betalningar som är gjorda, dunning och skriv egna noteringar till dig själv och dina medarbetare så att ni alltid har ett uppdaterat underlag när er kund kontaktar er.

Följ era kunders aktivitet i realtid

Nu kan ni ligga steget före med lösningar. Varje enskild handling (ny prenumeration, upp- nedgradering osv.) registreras och visas i aktivitetflödet så att ni alltid kan agera direkt beroende på de ändringar ni ser.

Hälsorapporten som er ekonomi kommer att älska

Med Octany börjas varje månad med att vi skickar ut en status med de viktigaste siffrorna från er försäljning under förra veckan. Gläd företagets ekonomiavdelning med detaljerade kalkylblad.

En enda rapport – Gör även er revisor glad

Bokföringsbyråer och revisorer behöver en rapport för att säkerställa alla in och utbetalningar via banken. Vi förser er med en enda rapport som innehåller alla betalningar från alla era betalningsförmedlare. Det spelar ingen roll om det kommer från Autogiro, kort eller Swish. Allt samlat på ett ställe är guld.

Varför avslutade vår kund sin prenumeration?

Varje avhopp är en möjlighet till att lära sig mer. Lägg till en snabb fråga när era kunder avslutar sin prenumeration och skicka automatiska mail för att vinna dem tillbaka.

Trygg med hög säkerhet

Octany körs på SSL med TLS kryptografiska protokoll för att uppfylla gällande säkerhetsstandarder för PCI-kompatibilitet. Vi sparar inga kreditkortsnummer eller känslig betalningsinformation på våra servrar. Detta hanteras av de separata betalningsförmedlarna som alla är PCI-certifierade (nivå 1). Kommunikation mellan betalningsväxlar och Octany sker via krypterade strängar.

Octany ❤️ Google Analytics

Skicka händelsedata under betalningsprocessen för att visualisera flöden och spåra era mål i Google Analytics. Det finns inbyggt stöd för att skicka data direkt till Google Tag Manager via "Data Layer".

Powered by Snowfire