Funktioner

Vi har lyssnat på våra kunder och byggt in enkelhet i allt det vi gör. Glöm bort hur du jobbade förut, hur vill du jobba idag?


En betalknapp på er webbsida och ni är igång

Det behövs ingen kodning för att komma igång med att ta emot pengar via er webbsida. 

Lägg enkelt till en knapp eller vår widget på vilken webbsida som helst (WordPress, Squarespace, Snowfire, Wix mfl.) och er givare kan sedan betala direkt för din tjänst via mobil, dator eller iPad. Välj om ni vill ta betalt årsvis eller månadsvis av dina givare.Sätt finkostym på Octany

Ni klär enkelt Octany med er egen logga och profilfärger så att er givare får en fin användarupplevelse och känner att det är till er och er tjänst de betalar.

Skicka vackra fakturor

När Octany tar betalt av er givare skickas en profilerad faktura till givare. Lägg till en skriven tacktext för att visa hur mycket du uppskattar er givare.Några som redan är igång

"Jag kollar Octany lika ofta som Wildhoods bankkonto. Genom de kampanjer vi driver får vi in fler givare och växer stadigt. Det nog det som gör Octany så roligt att använda  – att man ser via aktivitetsflödet hur vi växer!"


Filippa Tarras-Wahlberg, Grundare & VD på Wildhood Foundation 


Koppla in de betalningslösningar ni vill ha

Octany har stöd för Autogiro, Swish, kort och faktura. Välj om ni vill ha en eller flera betalningslösningar. Vi hjälper till att få alla avtal på plats och med att koppla in betaltjänsterna. Sedan kan ni hantera allt i Octany.


Octany påminner om givare kort slutar att fungera

En av de vanligaste orsakerna till att en givare slutar är att betalmetoden slutar fungera. Givaren kanske byter kort eller e-postadress. Kanske är det dagen innan löning eller att kortet har gått ut. Oavsett vilket så kommunicerar vi automatiskt med er givare.

Hälsorapporten som er ekonomi kommer att älska

Med Octany börjas varje månad med att vi skickar ut en status med de viktigaste siffrorna från er försäljning under förra veckan. Gläd företagets ekonomiavdelning med detaljerade kalkylblad.

Håll koll på hur er organisation mår i realtid

Hur många startade en prenumeration på er tjänst idag? Hur många avslutade eller uppgraderade sin prenumeration? Vi har svaret samlat i ert personifierade manöverbord

Du är i trygga händer