Swish för föreningar

Swish som betalmetod är ofta den föredragna betalmetoden och av goda anledningar. Men hur kan ni som förening enkelt komma igång med Swishbetalningar? Här står allt du behöver veta från kostnader till hur ni kan komma igång. 

Swish för föreningar idag

Många föreningar har medlemmar och medlemsavgifter. Många tar också emot donationer, anordnar aktiviteter eller säljer profilprodukter såsom lagtröjor. Med Swish via Octany kan föreningsmedlemmar enkelt betala allt från medlemsavgiften, snabbt ge en donation eller köpa de efterlängtade lagtröjorna.

Komma igång med Swish, jämför priser

Att veta ungefär hur mycket det kostar att komma igång med Swish kan vara bra. Vi har tagit kontakt med flera av Sveriges ledande banker, så att ni snabbt får en förståelse över prisbilden. 

Så här vill vi betala online

Swish är idag det betalsätt flest användare i åldersgruppen 16-44 år föredrar online, visar en undersökning Kantar Sifo gjort på uppdrag av Swish. Det här ser vi även i vår egen data. Trots flera betalalternativ är det så naturligt idag att betala med just Swish. Erbjud era föreningsmedlemmar det betalsätt de själva föredrar och samla enkelt in medlemsavgiften eller väx era donationer. 

Men tiden är ofta knapp

Att lägga till en ny betalmetod innebär ofta också mer jobb för den ekonomiansvariga. I Octany väljer ni exakt en eller flera av de betalmetoder som kan passa bäst för de som är er målgrupp. 

Automagiska funktioner

Du läste rätt, våra funktioner är automatiska och speciellt utvecklade för att underlätta ert arbete. De är automagiska. Slipp att varje år, kvartal eller halvår manuellt behöva uppdatera era föreningsmedlemmars betalningar. 


Swish, Autogiro, kort, faktura

Erbjud de betalalternativ som passar era föreningsmedlemmar bäst. Ta emot betalningar till föreningen med Swish, kort, Autogiro eller faktura. 


Flera sätt att stödja er förening

Ni väljer själva vilka sätt ni vill ta in medlemmars betalningar och ni lägger enkelt upp dem. Det kan vara olika priser, olika typer av medlemskap eller donationer. 

Se förening växa i realtid

Hur många betalande medlemmar fick er förening idag? Hur många avslutade eller uppgraderade sin prenumeration? Vi har svaret samlat i ert personifierade manöverbord.


Älskad av ekonomiansvariga

Alla transaktioner samlade på ett ställe. Gläd föreningens ekonomiavdelning med detaljerade kalkylblad.Kom igång med ett smidigt föreningsliv

Ta emot Swish på ett smidigt sätt som inte tynger er verksamhet med mer jobb. Octany erbjuder ett automagiskt sätt att ta emot och hantera föreningsmedlemmarnas transaktioner där både ni föreningsengagerade och era medlemmar sparar tid.