Swish

Allt om att använda Swish som betalningsmetod vid donationer eller prenumerationer för dig som är förening eller välgörenhetsorganisation.

Hur många använder Swish egentligen?

Swishs årsresumé för 2020 visade flera spännande siffror.

75% av svenskarna använder Swish varje vecka
Insikten här är att det är ännu viktigare idag att just ta emot Swishbetalningar för er förening, välgörenhet eller prenumerationsverksamhet. Så att era givare eller kunder kan stå där på matchen, på båtklubben eller varför inte runt middagsbordet och swisha in till er. 

Få in från unga med Swish

56% av tillfrågade unga föredrar att betala med Swish på nätet*. Perfekt för er som just vill få in donationer eller prenumerationer från dagens unga. Se till att ni finns där med swishbetalningar, så att de som föredrar Swish enkelt kan använda det som betalmetod. 

*Webinarie - Swish summerar 2020

Swish för välgörenhetsorganisationer

Octany är utvecklat för välgörenheter och prenumerationsbolag. Samla era givares donationer på ett ställe och hantera enkelt era månadsgivare.

Swish för prenumerationstjänster

Octany är utvecklat för välgörenheter och prenumerationsbolag. Med Octany är det lätt att hantera era prenumeranter på ett skalbart sätt, så att ni kan fokusera på att växa.

Swish för er förening

Använd Swish i er förening och låt era medlemmar Swisha in första transaktionen. Hantera allt från medlemsavgiften till donationer vid matcher, konserter eller träffar.

Återkommande betalningar med Swish 

Det är fullt möjligt att idag ta emot återkommande betalningar med Swish som betalmetod. Ta in givarens månadsdonation med Swish eller varför inte erbjuda era prenumeranter att betala varje månad med Swish.

Bankernas avgifter för Swish

Nyfiken på priset? Vi har samlat bankernas transaktionspriser. Så att du får en känsla på vad det kan kosta.

Det tekniska - vårt API

Octany har färdiga API-kopplingar till Swish, Autogiro via Trustly, kortbetalningar via Stripe och automatisk bokföring via Fortnox. Plug-in lösningen för moderna organisationer och föreningar. 

Upptäck Octany

Se vad Octany kan göra för er och era kunder. Boka en demo med oss så går vi tillsammans igenom ert behov och vi visar hur Octany ser ut och hur ni kan jobba smartare med Octany.