Skattereduktion för givare med Octanys donationsplattform

Skattereduktion för donationer via Octany som betalplattform

Att erbjuda sina givare skattereduktion på deras donationsgåvor över 200kr blir ett allt vanligare sätt. Det är en positiv upplevelse för givaren att på sin deklaration se sin skattereduktion för att de har stöttat er verksamhet. 

Men Skatteverket behöver en del underlag. Dels underlag inför att bli en godkänd gåvomottagare men också kontinuerligt varje år på de donationsmedel som kommit in. 

Detta innebär ofta mycket administrativt arbete och utveckling att få till, men så behöver det inte vara. 

Med Octany kan ni lätt ta ut alla donationer som skett och enkelt sålla fram de donationer som överstiger donationsbeloppet 200kr. Ni kan också segmentera donationerna smidigt efter givare. Så ni ser exakt hur mycket varje givare har gett som underlag till skattereduktionen. 

I Octany finns också inbyggt stöd för att ta emot adresser och personnummer. Slipp långa krångliga formulär och sätt enkelt in Octany på er webbsida för att få in informationen som behövs om givaren redan när donationen görs. 

Läs mer om vad Octany kan göra för er

Donationsplattformen

För insamlingsorganisationer som vill erbjuda ett intuitivt betalflöde för sina givare. Octany hanterar era återkommande betalningar så att ni sparar tid och kan växa er verksamhet.

Funktioner

Läs mer om de funktioner Octany har och hur ni kan erbjuda ett bättre insamlingsflöde för era givare men också spara tid internt. Tid ni kan lägga på annat viktigt.

Samlade 50+ erbjudanden för insamlingsorganisationer

Spara pengar på de verktyg ni redan använder. Vi har scoutat nätet, lyft på varje digital sten och samlat 50+ erbjudanden insamlingsorganisationer och välgörenheter kan ha nytta av i sitt dagliga arbete. 

Kontakta oss

Vi hör av oss inom en arbetsdag

Läs integritetspolicyn