Wildhood Foundations jämförelse av donationsplattformar

Filippa Tarras-Wahlberg på Wildhood Foundation gjorde en kravställning på fyra leverantörer. Octany, Nets Easy, Donorbox och Kindful. Detta är hennes research & varför hon valde just Octany.

Wildhoods kravlista

  • Ett donationssystem för engångs– och månadsdonationer
  • De ville komma igång snabbt med en långsiktig lösning
  • Wildhood behövde ett system som kräver minimalt med manuellt arbete
  • En svensk lösning med svenska betalmetoder som även har stöd för engelska
  • En betalplan som stöttar en välgörenhetsorganisation i tillväxt


Flera betallösningar under samma tak

Det som fick oss att välja Octany var möjligheten att få flera betallösningar under samma paraply med autogiro inkluderat i erbjudandet. Vi tror att det finns ett stort värde i att erbjuda en svensk paketering till svenska givare som vi tror känner sig mer bekväma med en svensk produkt både när det kommer till språk, valuta och betallösningar. 

Fria betalningsintevall

Att kunna sätta upp kampanjer och styra de olika betalningsintevallen är viktigt och gör oss mer flexibla.


Integration & support

För oss var det viktigt att komma igång snabbt och skalbart. Det fick inte vara krångligt. Det känns skönt att det är en svensk donationsplattform och att supporten är tillgänglig så att man alltid har någon man kan fråga. 


Så här säger Filippa - hur känns valet?

– Jag kollar på Octany lika mycket som mitt bankkonto. Tillsammans med de kampanjer vi driver, får vi in fler och fler givare och växer stadigt. Det nog det som gör Octany så roligt att använda  – att man ser via aktivitetsflödet hur vi växer.


Filippa Tarras-Wahlberg, Grundare & VD på Wildhood Foundation

Vad gör Wildhood Foundation?

Wildhood Foundation är en svensk insamlingsstiftelse och insamlingen går till att bekämpa tjuvjakt och illegal handel med vilda djur i Afrika. Målsättningen är att bevara vår planets mest ikoniska arter och ekosystem för kommande generationer.  


Kom igång med Octany

Läs integritetspolicyn