Återkommande betalningar med Swish

Vill du göra det enkelt att betala för din tjänst varje månad eller år via Swish? 

Låt din kund Swisha in första transaktionen

När ni lägger in Octany-knappen på er webbsida kan era kunder börja betala med Swish. Första gången fyller de i sitt namn, e-post & telefon. 

När det är dags att förnya prenumerationen skickar vi ut ett SMS med en länk. Via ett klick i meddelandet öppnas Swish-appen och kunden betalar direkt. Inget Swish-nummer behöver anges.

Få betalt utan att trakassera kunden

Varje gång en förnyelse via Swish görs skickar Octany ut ett SMS. Skulle det vara så att er kund råkar glömma meddelandet skickar vi en vänlig påminnelse om att vi saknar betalning via både SMS och mail. 

För er som har många typer av prenumerationer

Ni väljer själv hur många typer av prenumerationer ni vill ha igång och lägger enkelt upp dem. Det kan vara olika priser, VIP eller medlemsavgifter.

Håll koll på hur er organisation mår i realtid

Hur många startade en prenumeration på er tjänst idag? Hur många avslutade eller uppgraderade sin prenumeration? Vi har svaret samlat i ert personifierade manöverbord.

Lär känna era kunder via aktivitetsloggen

I Octany har varje kund sin egen profil där ni kan se deras prenumerationer, fakturor och rörelse i systemet över tid. Här strömmar alla betalningar in. Ni kan se vilka betalningar som är gjorda, dunning och även skriva egna noteringar till dig själv och dina medarbetare så att ni alltid har ett uppdaterat underlag när din kund kontaktar er.

Följ era kunders aktivitet i realtid

Nu kan ni ligga steget före med lösningar. Varje enskild handling (ny prenumeration, upp- nedgradering osv.) registreras och visas i aktivitetflödet så att ni alltid kan agera direkt beroende på de ändringar ni ser.

Hälsorapporten som ekonomichefen kommer att älska

Med Octany börjar varje vecka med att vi skickar ut en status med de viktigaste siffrorna från din försäljning under förra veckan till dig. Gläd företagets ekonomiavdelning med detaljerade kalkylblad.

En enda rapport – Gör även er revisor glad

Bokföringsbyråer och revisorer behöver en rapport för att säkerställa alla in och utbetalningar via din bank. Vi förser er med en enda rapport som innehåller alla betalningar från alla era betalningsförmedlare. Det spelar ingen roll om det kommer från Autogiro, kort eller Swish. Allt samlat på ett ställe är guld.

Varför avslutade vår kund sin prenumeration?

Varje avhopp är en möjlighet till att lära sig mer. Lägg till en snabb fråga när era kunder avslutar sin prenumeration och skicka automatiska mail för att vinna dem tillbaka.

Trygg med hög säkerhet

Octany körs på SSL med TLS kryptografiska protokoll för att uppfylla gällande säkerhetsstandarder för PCI-kompatibilitet. Vi sparar inga kreditkortsnummer eller känslig betalningsinformation på våra servrar. Detta hanteras av separata betalningsförmedlarna som alla är PCI-certifierade (nivå 1). Kommunikation mellan betalningsväxlar och Octany sker via krypterade strängar.

Octany ❤️ Google Analytics

Skicka händelsedata under betalningsprocessen för att visualisera flöden och spåra era mål i Google Analytics. Det finns inbyggt stöd för att skicka data direkt till Google Tag Manager via "Data Layer".

Powered by Snowfire