Återkommande betalningar med Swish

Vill du göra det enkelt att betala för din tjänst varje månad eller år via Swish?


Är det möjligt att betala varje månad med Swish?

Swish har idag inte inbyggt stöd för återkommande betalningar. Utan Swish gör det vi alla känner till idag, engångstransaktioner. På kunders efterfrågan har vi själva byggt en egen lösning. Så att du kan erbjuda återkommande Swishbetalningar till dina kunder och givare.

Hur lösningen fungerar

Då Swish rent tekniskt inte har möjligheten att idag erbjuda återkommande Swishbetalningar har vi skapat en logik runt det. Med hjälp av SMS-utskick får givaren eller kunden varje månad en Swish-länk. Så fort länken klickas på öppnas Swish, med all information förifylld. Det är bara att trycka på betala så är transaktionen genomförd. Enkelt.

Få betalt automatiskt, även med Swish

Varje gång en förnyelse via Swish görs skickar Octany ut ett SMS. Skulle det vara så att er kund råkar glömma meddelandet skickar vi en vänlig påminnelse om att vi saknar betalning via både SMS och mail.


Vi föredrar att Swisha idag

Swish är idag det betalsätt flest användare i åldersgruppen 16-44 år föredrar online, visar en undersökning Kantar Sifo gjort på uppdrag av Swish. Det här ser vi även i vår egen data. Trots flera betalalternativ är det så naturligt idag att betala med just Swish.

Flera betalsätt i en plattform

Erbjud era kunder och givare en intuitiv betalupplevelse, oavsett vilket betalsätt de föredrar. Med Octany hanteras alla era betalningar, oavsett om det är via Swish, Autogiro, kort eller faktura.

För prenumerationstjänster och välgörenheter

Octany är skapat för dig som återkommande tar in betalningar från era kunder och givare. Perfekt för dig med prenumerationstjänster, medlemshantering eller varför inte månadsgivare.

Några som redan är kunder