Swish lanserar AutoSwish 2021

Redan 2018 frågade kunder om när Swish skulle utveckla en automatisk Swish-lösning. Nu kommer det i 2021! Och herrejistenes vad det kommer att konkurrera med Autogiro tror vi.

Twittrare ville ha AutoSwish redan 2018

Automatiskt är säkrast

Autogiro har ju en fördel från kort och vanliga Swishningar, att det sker direkt från ens konto. Exempelvis varje månad. Därmed har Autogiro också varit den mest stabila betalmetoden för donations- och prenumerationstjänster. Givetvis kan kontot ha för lite pengar vid dragningen, men andra risker såsom att kortet går ut, eller att Swish-gränsen är nådd för er givare/prenumerant försvinner helt. Smutt för er! 

Därför rekommenderar vi att för de kunder som har Autogiro som betalmetod att försöka få in deras givare via Autogiro. Mindre risk, allt rullar på helt enkelt.

Fräsch teknik bakom

I utvecklarsammanhang är det dock allmän kunskap att Autogiro i Sverige bygger på ganska gammal teknik. Och därmed något förlegad. Detta är såklart inget vi vanliga dödliga ser. Vi ser bara att dragningen har skett, och har liten teknisk insyn vad som sker bakom. 

Just på grund av att Autogiro i Sverige är ganska gammal teknik, och därmed väldigt krånglig att tekniskt använda, så seglar AutoSwish ännu högre upp. 

Swisha är naturligt för många

AutoSwish är inte bara en ny återkommande betalmetod. Det är dels byggt på ny teknik, men inte minst är det närmare era givare. Det är så naturligt att Swisha idag. 

Hur kan det se ut?

Alltid bra att hålla ett öga på framtiden. Såhär är Swishs egna bilder. 


När kommer det?

Vi har fått information om att AutoSwish lanseras andra halvan 2021. Vi ser fram emot nästa år, mer vaccin och AutoSwish 2021. 

Swish för Föreningar