Importera och byt till digitalt Autogiro för alla era kunder via Octany

Digitalt Autogiro via Octany

Anävnder era givare fortfarande Autogiroblanketter? Vill ni att alla era Autogiron skall ske digitalt framöver? Med Octany är det enkelt att importera alla era Autogiron och få in nya givare helt digitalt.

En växande skara av våra kunder har redan upptäckt hur smidigt det är att hantera gåvor med Octanys digitala Autogiro - det är bara att importera från ert befintliga system. Enkelt, snabbt och säkert.

3 enkla steg

  1. Koppla ert Bankgiro mot oss
  2. Ladda upp en Excel med namn, betalarnummer och belopp
  3. Välj när den 1:a debiteringen ska göras

Fördelar med Autogiro via Octany

Smidigare hantering
Octany gör det enkelt att ta betalt via Autogiro utan blanketter och filer. Ett medgivande signerar din kund enkelt via Mobilt BankID. Det sparar tid och minimerar risken för fel.

Få överblick och gör kloka analyser
Via Octanys olika vyer kan du och ditt team enkelt följa donationer och spåra betalningar. Den ökade insynen gör det lättare att planera och fatta kloka beslut med en tydlig överblick över alla era donationer till ert 90-konto, insamling eller medlemsförening.

Ta kontakt och byt till digitalt Autogiro med Octany idag och upplev fördelarna med effektiv digital insamling. Boosta ditt 90-konto och gör det enkelt för alla dina givare. Octany - din partner för en modern insamling.

Bakgrund

De flesta givarorganisationer har givare som betalar återkommande via Autogiro eftersom det är ett enkelt sätt att dra betalningen Automatiskt på rätt dag. Själva anmälningarna för att sätta igång Autogiro har fram tills nu varit blankettbaserat och krävt mycket tid av administratörerna.


Kom igång med Octany

Läs integritetspolicyn

Vi hör av oss inom en arbetsdag