Kostnad för Swish - Ideell Förening

Hur mycket kostar Swish egentligen för oss som ideell förening? Vi har tagit kontakt med några av Sveriges största banker, så att du får insyn i priserna för Swish. För att lättare hantera betalningar som förening erbjuder vi, med plattformen Octany, ett automatiskt sätt att ta emot och hantera föreningsmedlemmarnas transaktioner.

Hur mycket kostar Swish för oss som ideell förening?

Vi har tagit kontakt med två av Sveriges ledande banker, så att du snabbt kan forma dig en föreståelse över prisbilden. Nedan priser gäller för Swish handel. 

SEB - 60kr/månaden och 3kr/betalning.
Swedbank - 50kr/månaden, 2kr/betalning och 1000kr i upplägningsavgift. 

Kanske vill ni ta emot engångsbetalningar eller återkommande betalningar från era medlemmar. Vi erbjuder, via plattformen Octany, ett smidigare sätt för er förening att ta emot transaktioner – både ni föreningsengagerade och era medlemmar sparar tid.

Swish, kort, Autogiro, faktura.

Erbjud de betalalternativ som passar era individuella föreningsmedlemmar bäst. Ta emot betalningar till föreningen med Swish, kort, Autogiro eller faktura. Allt på ett smart & smidigt sätt.

Även för er som har flera sätt att stödja er förening

Ni väljer själv hur många typer av prenumerationer ni vill ha igång och lägger enkelt upp dem. Det kan vara olika priser, VIP eller medlemsavgifter.

Hälsorapporten som ekonomiansvarig kommer att älska

Med Octany börjar varje vecka med att vi skickar ut en status med de viktigaste siffrorna från din försäljning under förra veckan till dig. Gläd föreningens ekonomiavdelning med detaljerade kalkylblad.

Trygg plattform med hög säkerhet

Octany körs på SSL med TLS kryptografiska protokoll för att uppfylla gällande säkerhetsstandarder för PCI-kompatibilitet. Kommunikationen med våra PCI-certifierade betalleverantörer sker via krypterade strängar. Vi sparar inga kreditkortsnummer eller känslig betalningsinformation på våra servrar. Allt för att det känsliga ska vara i säkert förvar.

Powered by Snowfire