Donationsplattformen – Förenkla återkommande donationer med Swish, kort, faktura eller digitalt autogiro via Mobilt BankID 

Ta emot återkommande donationer

Octany är framtagen för er som vill samla in pengar till viktiga ändamål via donationer. Här 
får din organisation total översikt så att ni tillsammans enkelt kan ta hand om alla intäktströmmar på ett säkert och skalbart sätt.

Hur vill din kund betala?

Era givare väljer fritt hur de vill donera pengar. Vill de göra det en gång eller via återkommande donationer? Vill de betala med kort, Swish, eller Autogiro? Octanys widget är enkelt att lägga in och fungerar på alla typer av webbsidor (Wordpress, Snowfire, Wix, Squarespace mfl).

Mindre administration – mer tid över

Känner du att du spenderar för mycket tid på kontoret med pappershantering och administrativa sysslor? Octany samlar automatiskt in alla intäkter till en ström. Ni kan enkelt följa inbetalningarna som är gjorda, dunning och även skriva egna noteringar teamet så att ni alltid har ett uppdaterat underlag när en givare kontaktar er.

En enda rapport – gör din revisor glad

Bokföringsbyråer och revisorer behöver en rapport för att säkerställa alla inbetalningar via banken. Vi förser dig med en enda rapport varje måndag som innehåller alla betalningar från alla dina betalningsförmedlare. Det spelar ingen roll om det kommer från Autogiro, kort eller Swish. Allt samlat på ett ställe är guld.

Se hur Octany används
Så här fungerar Octany
Powered by Snowfire